CKF_Brasserie_de_Berk-16Brasserie de Berk

Voor een heerlijke verse lunch of gerecht, of voor een borrel op het terras. Brasserie de Berk ligt op 900 meter afstand van Vakantiehuis de Heide. We raden u aan om hier zeker langs te gaan! Voor meer informatie over Brasserie de Berk klik hier voor de website.

 


winter-in-B.O.Z.-011webLe Bouleau

“Bij Le Bouleau worden de tafels gesierd door oesters, vis, vlees, wild en gevogelte. Vers! En met heerlijke wijnen.” Le Bouleau staat bekend om zijn bijzondere wildrecepten. Dit in combinatie met een prachtige locatie in het bos maakt het compleet. Le Bouleau ligt op 1100 meter afstand van Vakantiehuis de Heide. Ook Le Bouleau raden wij aan! Voor meer informatie over Le Bouleau klik hier voor de website.


Bergen op Zoom

424

Bergen op Zoom behoort tot een van de oudste steden van Nederland. Smalle straatjes, oude pleintjes en monumenten vertellen een volledig verhaal van het verleden. In de historische binnenstad vindt u leuke winkeltjes, cafeetjes en sfeervolle restaurants. Cultuur opsnuiven of één van de vele evenementen meepakken, dat kan allemaal in Bergen op Zoom. Wilt u meer de rust opzoeken? De gevarieerde natuur in Bergen op Zoom biedt alle ruimte.

Enkele activiteiten die wij aanraden:


Foto’s omgeving